Hvem er jeg?

25 års jubilæum 01.12.2017. Altså solgt biler siden 1992 :)

Tak for dit besøg på min nye hjemmeside, her kommer lidt om mit firma.

Jeg hedder Peter Nielsen, og bor i Havdrup, jeg tager mig af indkøb af biler, og som det er lige nu, er det også mig som sælger bilerne. Jeg kan finde på, at løbe ti minutter, en gang i mellem, for at hente mine dejlige unger i skolen. Jeg lukker tidligt fredag, da jeg gerne vil hente mine børn tidligt til weekenden. 

Har lige ansat David, som Junior sælger.

Peter R startede som medhjælper pr.01.07.2018.

Jeg har drevet selvstændig virksomhed siden 1992, mit CVR/se nr. 16469785 som jeg selvfølgelig har haft siden starten. Jeg har arbejdet med bilsalg siden 1987.

Telefon Nr. Til mig 27130719 (Mobil) 

I alle mine annoncer står der 'høflig og reel betjening, og det prøver jeg hver dag at efterleve. Så hvis der er noget der ikke er som det skal være, så kom venligst forbi og få en snak med mig.

Vi giver selvfølgelig KM GARANTI på alle vores biler, der medfølger servicebog med 95% af alle vores biler, gældfrie biler er en selvfølgelig her I butikken.

Vi kan også hjælpe dig med finansiering af din nye bil, med og uden udbetaling.
Læs mere her

 I forbrugerklageloven bliver det indskærpet overfor erhvervsdrivende, at deres hjemmeside skal indeholde information til forbrugerne om, hvordan de kan indgive eventuelle klager.

Ønsker du at klage, find vejledning her: www.bilklage.dk


Den rigtige pris


Vores biler er alle sat til salg med den rigtige pris, hvilket vil sige at du ikke skal forhandle prisen med os. Den har vi allerede forhandlet ned til den rigtige pris for dig.

Overvejer du at sælge din bil?

Vi mangler gode brugte biler - ring til Peter og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på 27 13 07 19 

Kontakt os